Logga In


Logga in
Användarnamn:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Logga in
  Copyright 2015 - www.kanflo.se

Vikare.nu?

Inledning
Vikarie.nu är ett mycket enkelt Internetbaserat program som används för att på ett smidigt sätt underlätta arbetet med att hitta vikarier. Grundtanken är att vikarierna lägger upp de tider som de vill jobba, varpå en bokare sedan vid behov kan söka upp och boka inlagda tider. Vikarien kommer att meddelas med ett mail att en bokning har skett, och framöver kommer det också att vara möjligt för vikarien att erhålla och bekräfta en bokning via SMS.

Förfarande
Vikarierna går in på Vikarie.nu startsida och via ett enkelt formulär talar de om när de vill jobba. När behov uppstår kan verksamheten, via samma webbplats, boka en vikarie. Genom ett par enkla klickningar presenteras vilka som är behöriga att jobba på just den avdelning det gäller och man kan välja den vikarie som passar bäst för jobbet. Systemet ser till att resursteamarna alltid blir bokade först. Vikarier och resursare kan även på webbplatsen se vilka tider som de är bokade, obokade, vilken avdelning de ska vara på samt vem som är ansvarig för bokningen. Verksamheten ser även all registrerad kontaktinformation för vikarien.

Fördelar
Den stora vinsten med systemet är att personalen kan välja vikarie från ett urval istället för att sitta med ringlistor och jaga vikarier. Personalen ser direkt vilka vikarier som kan och vill jobba. Dessutom ser de vilka som är behöriga till vilka avdelningar. I förlängningen blir det då möjligt för vikarierna att jobba mer om man vill. Antalet vikarier och den kvalificerade övertiden kan därmed begränsas, vilket i slutändan leder till en ekonomisk besparing och högre kvalitet.

Andra fördelar är att användarna inte behöver installera någon som helst hårdvara på sina datorer. Man kan logga på från vilken dator som helst som har en Internetuppkoppling. Själva användandet av programmet kräver mycket liten datorvana.
  Copyright 2015 - www.kanflo.se

Demo

Demo
För att testa programmet kan ni gå in på www.vikarie.nu
Här finns en demoversion.
Det finns en manual om ni stöter på svårigheter.


Det finns tre nivåer i programmet.

Vikariens nivå - Kan bara lägga in tillgängliga tider och se sina bokningar. För att studera denna nivå ange Vikarie1@demo.se som användarnamn och Vikarie1 som lösenord. På samma nivå finns äver Resurs1@demo.se som användarnamn och Resurs1 som lösenord. Det som skiljer dessa åt är att Resursaren får företräde till tiderna. Annars är funktionerna samma för dessa två användare.

Verksamhetens/bokarens nivå - Kan boka vikariernas inlagda tider och söka bland de redan bokade tiderna. För att studera denna nivå ange Bokare1@demo.se som användarnamn och Bokare1 som lösenord.

Administratörens nivå - Har självklart tillgång till hela systemet. För att studera denna nivå ange Admin1@demo.se som användarnamn och Admin1 som lösenord.

Vi har lagt in lite tider och bokningar så att ni kan se hur det hela är tänkt. Självklart kan ni ändra och boka hur ni vill.

Kanflo IT

  Copyright 2015 - www.kanflo.se

Bli vikarie

Önskar du bli vikarie?

Det kan hända att våra kunder som använder detta program kan vara i behov av att rekrytera nya vikarier. Vi har därför möjliggjort att du som är intresserad av att vikariera kan lägga upp dina kontaktuppgifter nedan.

Det är först om någon av våra kunder önskar nyttja dina tjänster som du erhåller ett användarkonto och då har möjlighet att lägga upp dina tider!

För närvarande har vi kunder inom äldreomsorgen i Göteborgsregionen som kan tänkas behöva fler vikarier.

Din emailadress kommer att användas som nyckel varpå du kan uppdatera din kontaktprofil genom att mata in förändrade uppgifter så länge din emailadress är densamma.

Namn
Ort
Telefonnr
Email
Önskar jobba med
Kvalifikationer
 
Spara dina uppgifter
  Copyright 2015 - www.kanflo.se